Dorcas Voedselactie

Op zaterdag 4 november 2017 organiseert Kerk Delfgauw weer een voedselactie voor hulporganisatie Dorcas. Van 9.00 -16.30 uur bij Albert Heijn in Emerald Delfgauw kunt u boodschappen doen voor de allerarmsten in Oost-Europa.

Met de Dorcas voedselactie op 4 november kunnen we direct ouderen en mensen die in Oost-Europa onder de armoedegrens leven helpen de winter door te komen.

Om deze jaarlijkse Dorcas actie weer te doen slagen zijn vrijwilligers nodig. Wilt u een paar uurtjes van uw tijd geven om boodschappenbriefjes uit te delen, mensen te adviseren welke boodschappen men graag wil ontvangen, boodschappen in ontvangst te nemen en in dozen te pakken?

Natuurlijk zijn ook mensen nodig om de boodschappen te doen. Door één of meerdere producten van het boodschappenlijstje te kopen en bij de uitgang aan de vrijwilligers te geven helpt u mee aan een winterpakket voor de allerarmsten.

Kerk Delfgauw doet al jaren mee met de Dorcas actie. Ooit begonnen als ‘Doe Dag’ bij de Micha cursus in het Kerkelijk Centrum, sinds vorig jaar onder verantwoording van de  van wijkgemeente Delfgauw.

Wilt u of jij een paar uurtjes in actie zijn voor een ander? Geef u op. Er hangt een inschrijflijst op het informatiebord in het Kerkelijk Centrum.

Alvast bedankt!

Margo van Woerden, tel 015-2567435, mail margovanwoerden@gmail.com
Niek Notenboom, tel 015-3694619

Dorcas_Drukwerk-logo-FC-final