Zondag 3 september buitendienst tijdens Bieslanddagen

Liturgie: https://kerkdelfgauw.nl/kerkdienst/
Liedlijst bieslanddienst 3 sept 2023

Tijdens de Bieslanddagen wordt dit jaar voor de 6e keer de buitenkerkdienst in het stiltebos gehouden. En jij bent ook van harte uitgenodigd om deze mee te maken! Midden tussen de graslanden, de koeien en in de open lucht, vieren we een kerkdienst. Kom en geniet samen met ons van de dienst, de muziek en fijne ontmoetingen.

Locatie en aanvang: 10.00 uur in het stiltebos naast Hoeve Biesland.

Neem je een klapstoel, kussentje of kleedje mee? Dan heb je gegarandeerd een zitplaats. Ook zijn er wat strobalen om op te zitten.

Er is spelmateriaal voor peuters en na de dienst kunnen we elkaar ontmoeten bij koffie, thee, water en limonade.

Wat doen we met het weer?

De voorspellingen worden goed in de gaten gehouden en mocht het gaan spetteren (daar kan de geluidsapperatuur niet tegen) dan wordt zaterdagmiddag de beslissing genomen om de dienst te verplaatsen naar Kerk Delfgauw, Zuideindseweg 7, Delfgauw.

De Bieslanddagen

De Bieslanddagen zijn al jaren een begrip in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Delft en daarbuiten. Voor wie het niet kent: tijdens de Bieslanddagen vinden een weekend lang activiteiten plaats in de Bieslandse Polder: genieten van de natuur, vers bereid eten, swingende muziek en boeren spelletjes. Er komen duizenden mensen op af.