Luizenmoederdisco

op 22-06-2019

Het hele jaar kletsen ouders met elkaar op het schoolplein. Nieuwe vriendschappen ontstaan,oude vriendschappen verdwijnen. Gezellig! Maar het kan natuurlijk veel gezelliger. Even geen stress van de bel die gaat, juf Ank die je publiekelijk vernedert of de kinderen die krijsend aan je kleren trekken omdat ze bij Jantje willen spelen.

Bouw nu een feestje met die mede ouders en kom naar de Luizenmoeder Disco. Kaarten zijn online te krijgen dus zorg dat je niet naast het net vist.

De kaartopbrengst is voor het goede doel. De Luizenmoeder Disco wordt nl georganiseerd door Trucker buurman Jorik. Hij zamelt geld in voor een stichting die mensen steunt die worden vervolgd vanwege hun christelijke geloof en die via hen anderen helpt, ongeacht hun achtergrond of geloof. De stichting zet zich in voor o.a. Noord-Korea. Voor dat doel gaat Jorik, ook schoolpleinouder, op de grens van Noord en.Zuid-Korea een marathon lopen. En al die inspanning moet wel beloond worden natuurlijk.

Luizenmoeder Disco

Dit feest is goedgekeurd door Juffrouw Ank.Bouw nu een feestje met je favoriete schoolplein ouders en kom naar de Luizenmoeder Disco. Kaarten zijn online te krijgen dus zorg dat je niet naast het net vist.De kaartopbrengst is voor het goede doel. De Luizenmoeder Disco wordt nl georganiseerd door Trucker buurman Jorik. Hij zamelt geld in voor een stichting die mensen steunt die worden vervolgd vanwege hun christelijke geloof en die via hen anderen helpt, ongeacht hun achtergrond of geloof. De stichting zet zich in voor o.a. Noord-Korea. Voor dat doel gaat Jorik, ook schoolpleinouder, op de grens van Noord en.Zuid-Korea een marathon lopen. En al die inspanning moet wel beloond worden natuurlijk.

Geplaatst door De Trucker op Donderdag 13 juni 2019

 

RobertLuizenmoederdisco