Mirjam van der Vegt: De kracht van rust, in Kerk Delfgauw

op 14-09-2022

Op woensdagavond 14 september komt Mirjam van der Vegt naar Kerk Delfgauw om te spreken over ‘De kracht van rust’. Mirjam van der Vegt is een schrijfster, spreekster en stiltetrainster.

Tijdens deze interactieve avond ontdek je leven vanuit de basis. Mirjam neemt je mee op een reis van je hoofd naar je hart, onder andere naar aanleiding van het boek ‘De kracht van rust’, dat in 2021 werd verkozen tot Beste Spirituele Boek.

Deze avond ontdek je de gezonde wisselwerking van werk en rust. Je ontvangt je levenslessen voor werk en het goede leven van wereldwijde inspirators. Van rapper Thypoon tot een blinde bisschop in Oeganda: allemaal ontdekten ze de basis van leven waarin alles goed komt.

De avond is een combinatie van stilte beleven, kunst kijken, en persoonlijk aan de slag gaan. Je gaat met praktische handvatten naar huis.

We zien er naar om met elkaar inspiratie op te doen!

De zaal gaat open vanaf 19:30 uur. Het programma is van 20:00 – 21:30 uur.

Entree: je kunt binnenkort online een kaartje kopen voor 7,50. Er is op deze avond ook een (digitale) collecte voor Kerk in Actie. Is 7,50 euro op dit moment voor jou veel geld? Haal dan een gratis kaartje bij gastvrouw Jolanda van Wijk.

 

RobertMirjam van der Vegt: De kracht van rust, in Kerk Delfgauw