Mirjam van der Vegt: De kracht van rust, in Kerk Delfgauw

op 14-09-2022
De vakantie is voorbij. Voor je het weet ben je weer druk, druk, druk. Maar wat is nu echt belangrijk? Hoe en waar kom je echt tot rust?
Misschien kan deze avond je helpen: woensdag 14 september is Mirjam van der Vegt te gast in Kerk Delfgauw. Zij is auteur van het Spirituele Boek van 2021: ‘De Kracht van Rust’. Kortom, de expert op dit gebied.
Je ontvangt levenslessen voor werk en het goede leven van wereldwijde inspirators. Van rapper Thypoon tot een blinde bisschop in Oeganda: allemaal ontdekten ze de basis van leven waarin alles goed komt. De avond is een combinatie van stilte beleven, kunst kijken, en persoonlijk aan de slag gaan. Je gaat met praktische handvatten naar huis.We zien er naar om met elkaar inspiratie op te doen!

De zaal gaat open vanaf 19:30 uur. Het programma is van 20:00 – 21:30 uur. Je kunt online een kaartje kopen voor 7,50 euro. Er is op deze avond ook een (digitale) collecte voor Kerk in Actie. Is 7,50 euro op dit moment voor jou veel geld? Haal dan een gratis kaartje bij gastvrouw Jolanda van Wijk.

RobertMirjam van der Vegt: De kracht van rust, in Kerk Delfgauw