GemeenteGroeiGroepen 2018/2019

Samen groeien in geloof, in gemeenschap en in gastvrijheid. Dat kan in de GemeenteGroeiGroepen (GGG). In de GGG’s willen we het geloofsgesprek stimuleren. In Delfgauw zijn er in het seizoen 2018/2019 vijf groepen waarbij je kunt aansluiten, namelijk op zondag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond en op dinsdagmiddag. De bijeenkomsten van de avond-GemeenteGroeiGroepen zijn van 20.00 uur tot 22.00 uur. Die van de dinsdagmiddag begint om 12.00 uur met een verzorgde lunch en eindigt om 14.00 uur.

Om de drie weken komen de groepen bij elkaar om te werken met het materiaal vanuit het Evangelisch Werkverband. Dit seizoen is het thema Sterk en moedig als Jozua.

‘Sterk en moedig als Jozua’ bestaat uit zestien programma’s waarin belangrijke thema’s aan de orde komen uit het leven van Jozua. Hij gaat het volk voor. Jozua is in feite een voorloper van Jezus. Het is daarom fascinerend om hem op de voet te volgen, zijn aarzelingen te proeven en te ontdekken dat er alle reden is om de Heer te gehoorzamen en te vertrouwen.

De eerste bijeenkomsten zijn in de week van 23 september. Meer informatie en het volledige schema voor 2018/2019 zijn te vinden op de pagina van de GemeenteGroeiGroepen.