De Acker viert haar 15 jarig bestaan!

op 17-09-2016

Op zaterdag 17 september a.s. vieren wij van 10 tot 15 uur, dat wij 15 jaar Kerk in Noord zijn! Het wordt een dag waarin delen centraal staat. We doen dit vanuit de liefde van Christus voor ons en willen er zijn voor elkaar en de ander.

Op deze dag gaan de deuren van De Acker dan ook wijdt open en is iedereen van harte welkom. Dus leden van De Acker, maar ook familie, vrienden, buren en nieuwsgierigen jij bent hierbij van harte uitgenodigd. We willen graag veel met jullie delen. Zo meert de Ark van Noach aan Park Berkenoord af, maar zijn ook levende schapen en eenden aanwezig. Er staat een springkussen, en een ministormbaan voor de jeugd klaar. In de middag om 13.00 uur gevolgd door een uitvoering van het poppentheater ‘Vrolijk theater’ voor de jongsten onder ons. Zie voor meer informatie http://www.vrolijktheater.nl/website/over-vrolijk-theater.

In De Acker treft je verder diverse informatie- stands aan over wat wij te bieden hebben. Ben je geïnteresseerd in ons aanbod aan kringen en cursussen, dan vertellen wij u daar graag meer over. Maar er is ook aandacht voor de historie van De Acker. Zowel voor de wijkgemeente, als ook voor het gebouw dat een nog veel langere historie kent.

Terwijl u op bezoek bent delen wij graag koffie met iets lekkers en tussen de middag staat er een kleine lunch voor de bezoeker klaar. Jawel, heel de Acker bakt voor jou!

Verder zijn wij erg blij dat ook het repair café aanwezig is. Dus wanneer er kleine reparaties te verrichten zijn dan ben je van harte welkom. Terwijl de vrijwilligers van het repair café uw spullen repareren, heeft u de tijd om even bij ons binnen te kijken.

Deel je leven betekent ook dat je je talenten met elkaar deelt. Onder dat thema kunt jij je opgeven wanneer je iemand bijv. wilt helpen bij het invullen van een belastingformulier of wilt helpen bij het leren van de Nederlandse taal of mee wilt gaan wandelen of een stukje fietsen. En zo zijn er meer voorbeelden te bedenken.
Als u uw gegevens achterlaat, kunnen wij kijken of wij u in contact kunnen brengen met mensen die dit aanbod goed kunnen gebruiken. Dus ook de vraag om een dienst kan bij ons achter gelaten worden. Zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan op deze wijze je medemens te helpen.

Verder is er materiaal van de Bible Box beschikbaar. Gratis zijn er uitvoeringen van het Nieuwe Testament in diverse talen verkrijgbaar, een boekentafel, informatie over het werk van Nelly van Kampen en de thuisfrontcommissie. Zo kun je geïnformeerd worden over het werk dat Ds. Nelly van Kampen in Maleise verricht. Een project dat wij als gemeente van harte ondersteunen.

Ook ben je van harte welkom om in ons gebouw rond te kijken. Gewoon eens even zien hoe het er van binnen nu eigenlijk uitziet. Peter de Vries staat voor u klaar om u een kleurrijke rondleiding te geven.

En weet je, er is nog meer te doen en te zien. Dus kom langs en ontdek wie wij zijn!!

De missionaire commissie.

albertDe Acker viert haar 15 jarig bestaan!