Startzondag

Activiteiten Startzondag 2016 thema “Deel je leven”

Het thema is dit jaar “Deel je leven”. ?Na de dienst gaan we rondom het thema “Deel je leven” ook actief bezig zijn!?Bij deze nog even kort een overzicht van het keuze programma. We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan één van de activiteiten.

We gaan ons leven delen met foto’s:
– Neem één of twee foto’s mee naar de kerk waarop iets te zien is van jouw leven.
– Of door het maken van foto’s met een groepje na de dienst in je straat, in je huis, in je tuin of wat je graag wil delen met elkaar.
Dit wordt verwerkt in een presentatie op de beamer. Neem behalve je fototoestel ook de kabel van je fototoestel mee met daaraan een USB aansluiting, of een kaartenlezer met USB aansluiting.

Wat we ook delen in de kerk is ons geloof:
– Geloof delen door elkaar te vertellen wat je mooiste Bijbelverhaal is, aansprekende tekst of lied. ?Met elkaar gaan we hierover in gesprek en maken wellicht een top 10 van de mooiste Bijbelverhalen
– Door met elkaar in spelvorm aan de hand van een kaartspel je geloof of leven te delen
– Een Emmaüs wandeling door wijk Noord een route langs de kunstwerken in onze wijk.?In tweetallen aan de wandel dan eens proberen 10 minuten stil naast elkaar te lopen en daarna elkaar vertellen waar je aan gedacht hebt. Dat wordt een uitdaging. Goede wandelschoenen aan of meenemen!

Als afsluiting delen we de lunch met elkaar. Daar wordt voor gezorgd!
Er liggen intekenlijsten in de hal om aan te geven aan welke activiteit je mee gaat doen.