Benefietconcert voor ‘Stichting de Haven’

op 2-06-2018

Zaterdagavond 2 juni geeft het Delfts Kerkelijk Projectorkest een concert voor de stichting De Haven in Den Haag. Voor deze stichting liep een groep vrouwen uit Kerk Delfgauw eerder een sponsorwandeltocht.

Het orkest is opgezet onder diverse protestantse wijkgemeenten in Delft met als doel de onderlinge contacten te bevorderen door samen muziek te maken. Ze zijn begonnen met musici uit de Binnenstad-Vrijenban, Maranathawijk en Mattheüswijk en ze zijn steeds verder uitgebreid met muzikanten uit andere Delftse wijkgemeenten.

Het programma voor het concert zal bestaan uit klassieke muziek van o.a. Händel, Mendelssohn en Grieg. Het orkest staat onder leiding van dirigent Friso Woudstra.

Het concert zal worden gehouden in Kerk Delfgauw, aanvang 20:15 uur. De zaal is open vanaf 19:45 uur. De entree p.p. voor dit concert bedraagt 6 euro, bij verkoop aan de zaal. Voorverkoop bij de orkestleden bedraagt 5 euro. De opbrengst van dit benefietconcert is ten bate van de christelijke stichting ‘De Haven’ in Den Haag.

RobertBenefietconcert voor ‘Stichting de Haven’