Kerkdienst zondag 25 april

In de kerkdienst van zondag 25 april lezen we het slot van het Johannes Evangelie 21:15-25. Jezus en Petrus maken een strandwandeling. Ze hebben nogal wat uit te praten. Hoe gaat Jezus hun band herstellen? En wat verwacht Hij van Petrus? Wat verwacht Hij van ons?

Je bent van harte uitgenodigd om de kerkdiensten in Kerk Delfgauw mee te vieren! Gemeenteleden en gasten kunnen thuis meekijken via een livestream videoverbinding met de kerkzaal, te vinden via kerkdelfgauw.nl/livestream. Maximaal 30 mensen kunnen de kerkdienst bezoeken. Daarvoor moet je je inschrijven via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven. Dit kan tot zaterdag 18:00 uur en is voor ons de fijnste manier om aanmeldingen binnen te krijgen. Zondagochtend kort voor de dienst laat de gastvrouw via de Kerk Delfgauw app weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn, en kun je je nog aanmelden in een reactie op dat bericht. Als inschrijven via de website niet lukt, kun je ook bellen of appen naar gastvrouw Jolanda van Wijk: 06-39120139.

De weersverwachting voor zondag 25 april is positief. De kinderkerk vindt daarom plaats in diverse speeltuintjes in Delfgauw:
Parels (groep 1,2 en 3 van de basisschool) komen bij elkaar aan de Renovalaan, bij de ‘piratenboot’ speeltuin.
Sterren (groep 4, 5 en 6) komen bij elkaar in de speeltuin aan het Pondstraat.
Talenten (groep 7 en 8) komen bij elkaar in de ‘kabelbaan’ speeltuin aan de Padmoes.
De kinderen uit de kinderkerk kunnen vanaf 9:40 uur in de betreffende speeltuin gebracht, en direct na de kerkdienst worden opgehaald.

De peuterkerk (kinderen 0 tot 4 jaar) is in Kerk Delfgauw. Ga je zelf de kerkdienst thuis meekijken? Breng je kind dan via de nootuitgang van de peuterkerk aan de Schimmelpenninck van der Oyenweg. Ga je de kerkdienst wel bezoeken: dan kun je je kind binnendoor brengen.

De tienerkerk is buiten. Kom uiterlijk 9:55 uur naar het pleintje voor de kerk. Neem een fiets mee en doe sportieve schoenen aan.

Liturgie zondag 25 april 2021

Voorganger: ds. Robert Stigter

Welkom

Kaars

Lied PS103:1,2,3 (DNP)

Bemoediging en groet

Gebed

Bijbelwoorden 1 Johannes 4:7-12 (BGT)

Loflied We look to the Son

 

Gebed

Lezing Johannes 21:15-21 (NBV)

Lied LD649 O Heer, blijf toch niet vragen

Preek

Meditatief orgelspel

Lied HH352 Jezus liefde voor mij

 

Gebed

Collecte

Lied HH581:1,2 Geprezen zij de Here

Zegen