Startzondag: ‘Opzouten’

Zondag 11 september is het Startzondag met als thema ‘Opzouten’. Net als de afgelopen jaren zijn er na de kerkdienst workshops te volgen.

  • Bij de Alpha Cursus neem je de basis van het christelijk geloof door. Voor kerkgangers die op zoek zijn naar verdieping van hun geloof, maar zeker ook voor zoekers. Kijk of het iets voor jou is, of voor iemand die je kent.
  • De Bijbelklas is een cursus voor mensen die de kerkdienst niet bezoeken. Een andere manier om te zoeken of geloven iets voor je is. De methode is simpel: samen een Bijbeltekst lezen. Kom kijken of het iets is voor iemand die je kent.
  • Gebed is belangrijk, maar soms ook moeilijk. Ontdek gebedsvormen die jou kunnen helpen.
  • Het thema ‘Recht doen’ staat al een aantal jaar duidelijk op de kaart in Kerk Delfgauw, onder andere via de Micha Cursus. Ontdek of deze cursus ook iets voor jou is.
  • Gemeentegroeigroep Bijbelstudie: Onder leiding van een van de verschillende gemeentegroeigroep leiders doe je met een klein groepje een verdiepende studie naar de Bijbeltekst van vandaag. Op deze manier komt de Bijbeltekst dichterbij je eigen leven.
  • Word je enthousiast van de startzondag en ben je benieuwd of er een taak is in de kerk die bij je past? Hier kun je een gaventest maken om er achter te komen wat jouw talent is. Of je kunt kijken op welke plekken in de kerk nog mensen nodig zijn.
  • Net voor de zomer is er een nieuw beleidsplan ingevoerd in Kerk Delfgauw. De kerkenraad wil graag dat zoveel mogelijk mensen meedenken over de uitvoering. Doe jij mee? 
Programma startzondag 2016 Kerk Delfgauw

11:40 uur: zingen met orgel en band, in de kerkzaal

11:55: koffie en thee

12:15 maaltijd

Welkom

Lied PS 67:1,2

Bemoediging en groet

Lied PS 67:3

Gebed

Loflied HH632 God in ons midden

Kindermoment 

Kinderlied Groot en geweldig

 

Gebed

Lezing Matteüs 5:13-16

Lied LD513 God heeft het eerste woord

Preek

Meditatief orgelspel

Lied LD838:1,4 O grote God die liefde zijt

 

Gebed

Collecte

Lied HH679 Heer uw licht en uw liefde schijnen

Zegen