Mijn Bijbel app

Jouw Bijbel gratis online lezen met app ‘Mijn Bijbel’

op maandag, 15 januari 2018

Mijn Bijbel

Met de ‘Mijn Bijbel’ app kan iedereen in zes vertalingen de Bijbel lezen, waaronder de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en Nieuwe Bijbelvertaling (NBV). De vertalingen zijn downloadbaar en daardoor ook offline te lezen.

‘Vanaf nu kan iedereen gratis én offline in de NBV en BGT lezen’, aldus directeur van het Nederlands Bijbelgenootschap Rieuwerd Buitenwerf. ‘Het leesgemak staat in deze app voorop. Je kan meteen beginnen met lezen zodra je de app hebt geïnstalleerd. Lettergrootte en lettertype zijn bijvoorbeeld aanpasbaar aan je eigen wensen. We verwachten dat de app ook veel gebruikt gaat worden in kerken, omdat je nu ook zonder wifi of 4G de NBV kunt lezen op je smartphone.’

Wat kunnen gebruikers met de app?

Met Mijn Bijbel kun je zes vertalingen lezen, die je kunt downloaden. De volgende vertalingen zijn opgenomen in de app: de Nieuwe Bijbelvertaling, de Bijbel in Gewone Taal, de Groot Nieuws Bijbel, de NBG-vertaling 1951, de Statenvertaling en de Fryske Bibel. Op het startscherm van de app staat de bijbeltekst van de dag. De app wordt stapsgewijs uitgebreid en is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Wereldwijd

Het NBG heeft de app samen met het Braziliaans bijbelgenootschap ontwikkeld. Ook andere bijbelgenootschappen wereldwijd gaan varianten van de app gebruiken voor hun lokale context.

De app Mijn Bijbel is te downloaden in de Google Play Store en de App Store.

RobertJouw Bijbel gratis online lezen met app ‘Mijn Bijbel’