Kerkdienst zondag 20 juni

op vrijdag, 18 juni 2021

Zondag 20 juni lezen we het eerste hoofdstuk van de Bijbel: Genesis 1. ‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’. Hoe kunnen we dat in onze tijd lezen , waarin we ook we ook het verhaal kennen van evolutie en de oerknal? We gaan het hoofdstuk goed lezen, proberen als toeristen af te reizen naar de tijd en plaats toen het opgeschreven werd, en gaan dan kijken wat het verhaal ons in onze tijd te zeggen heeft. Deze dienst is de eerste in een driedelige serie over de eerste hoofdstukken uit de Bijbel: Genesis 1,2,3. De volgende diensten in deze serie staan nu gepland op 25 juli en 1 augustus.

Je bent van harte uitgenodigd om de kerkdiensten in Kerk Delfgauw mee te vieren! Maximaal 60 mensen kunnen de kerkdienst bezoeken. Er is ruimte genoeg, dus schroom niet. Daarvoor moet je je inschrijven via www.kerkdelfgauw.nl/inschrijven. Dit kan tot zaterdag 18:00 uur en is voor ons de fijnste manier om aanmeldingen binnen te krijgen. Zondagochtend kort voor de dienst laat de gastvrouw via de Kerk Delfgauw app weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn, en kun je je nog aanmelden in een reactie op dat bericht. Als inschrijven via de website niet lukt, kun je ook bellen of appen naar gastvrouw Jolanda van Wijk: 06-39120139. Gemeenteleden en gasten kunnen thuis meekijken via een livestream videoverbinding met de kerkzaal, te vinden via kerkdelfgauw.nl/livestream.

Tienerkerk, kinderkerk en peuterkerk vinden plaats in Kerk Delfgauw, of buiten als dit wordt gemeld door de leiding via de kerk app.

 

Liturgie zondag 20 juni

Voorganger ds. Robert Stigter

Welkom

Kaars

Lied LD216 Dit is een morgen als ooit de eerste (samenzang, band)

Bemoediging en groet

Gebed

Loflied HH251 Lof aanbidding (luisterlied, band)

 

Lezing Genesis 1-2:3 (NBV’21)

Preek 1

Lied PS24:1,3 (DNP) (luisterlied, orgel)

Preek 2

Lied HH254 U zag dat het goed was (luisterlied, band)

Preek 3

Lied HH4 (Psalm 8) Heer onze Heer (couplet band, refrein samen)

Preek 4

Lied PS33 (DNP) (2 vrouwen, 3 mannen, 4 vrouwen, 6 mannen, orgel)

 

Reisleiding

Gebed

Collecte

Lied LD513 God heeft het eerste woord (Samenzang, orgel)

Zegen

RobertKerkdienst zondag 20 juni