Persbericht Top2000-kerkdienst

Ook dit jaar is er weer een Top2000 kerkdienst in Kerk Delfgauw. Op 30 december aanstaande komen livemuziek en een inspirerende boodschap samen in één dienst.

Oud en Nieuw

Kijk jij ook terug op het jaar dat bijna geweest is? Blik je ook vast vooruit naar het jaar dat komen gaat en welke plannen je hebt? In de nummers die verkozen zijn tot de Top2000 aller tijden zitten vaak inspirerende teksten verborgen. Een boodschap van hoop of loslaten, een boodschap van troost en vertrouwen of een boodschap die je bewust maakt van het hier en nu. Veel teksten die je op weg helpen en een bron van inspiratie kunnen zijn.

Dominee Robert Stigter gaat voor in deze Top2000-kerkdienst. Hij brengt je op inspirerende wijze langs een selectie uit de Top2000. Allemaal wereldhits met herkenbare thema’s die door de Delfg’Houseband live ten gehore worden gebracht.

MijnKerk.nl

Het initiatief van de Top2000-kerkdiensten is afkomstig van internetkerk MijnKerk.nl. Het afgelopen jaar hebben 90 kerken meegedaan aan dit initiatief en dit aantal is nog groeiende. MijnKerk.nl is een online kerk die mensen verbindt met elkaar en waar je kunt ontdekken welke hoop, inspiratie en verbondenheid er ligt in een leven met God.

Kort en bondig:

Datum: 30 december 2016

Aanvang: 20:00 uur

Adres: Zuideindseweg 7 te Delfgauw

Voorganger: Dominee Robert Stigter

Band: Delfg’Houseband

Toegang is gratis, tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor een goed doel

Voor meer informatie kunt u mailen naar top2000@kerkdelfgauw.nl of contact opnemen met dominee Robert Stigter op 0643006247.

Zie voor meer informatie ook www.top2000kerkdienst.nl/delfgauw, https://www.facebook.com/Top2000kerkdienstDelfgauw/