Zondag 8 september openluchtkerkdienst Oude Leede

Zondag 8 september organiseert KerkDelfgauw in samenwerking met Buurtfeest Oude Leede een openluchtkerkdienst. In 2019 is het vijftig jaar geleden dat de kerkdiensten in het schooltje aan de Ka in Delfgauw en in de school van Oude Leede ophielden en mensen uit beide gebouwen samenkwamen in het Kerkelijk Centrum Delfgauw. Daarom is het extra mooi om dit jaar een openluchtdienst te houden in Oude Leede. Het adres: Oude Leedeweg 173. Aanvang: 10:00 uur. Deze openluchtdienst is onderdeel van de jaarlijkse buurtfeest van Oude Leede, in het weekend van 6,7,8 september. Iedereen is van harte welkom en de inwoners van Oude Leede zijn in het bijzonder uitgenodigd!

Praktisch:

  • Er zijn strobalen om op te zitten. Maar neem indien mogelijk zelf een stoel of kleedje mee.
  • Om 9:45 vertrekt de sponsorbus vanaf Kerk Delfgauw naar het trapveldje. Meldt je hiervoor aan via Arie van der Velden of op de inschijflijst in Kerk Delfgauw.
  • Het is het handigst voor de organisatie als je op de fiets komt. Kom je met de auto? Volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachters ter plaatse.
  • Er is tijdens deze kerkdienst peuterkerk (creche) en kinderkerk (een apart programma voor de kinderen, ze beginnen en eindigen in de kerkdienst).
  • Na de dienst is er koffie met wat lekkers. Vind je het leuk om iets te bakken? Laat het weten aan Marleen van den Berg: 06 – 515 510 98, info@cokvandenberg.nl
  • Bij slecht weer vindt de openluchtkerkdienst plaats in de tent op het trapveldje.

Meer informatie via Cok van den Berg: 06 – 515 510 98, info@cokvandenberg.nl