Wijkinformatie

Wie wij zijn

De Ackergemeente is een overzichtelijke gemeente, waar jong en oud, Nederlands en van buiten Nederland, zich snel thuis voelen.

Dankzij de inzet van jeugdwerkers, groeit het kinder-, tiener- en jeugdwerk.

Onze naam sluit aan bij een tekst uit de Bijbel ‘U bent Gods akker’. Bij ons wordt het zaad van het evangelie gestrooid, in de hoop en in de verwachting dat het het leven van jong en oud gaat veranderen.

Kerk in Noord: een huis met een hart!

Het noordelijkste deel van Pijnacker, de wijk Ackerswoude, de nieuwbouw aan de Emmastraat en het veilingterrein vormen samen de wijkgemeente De Acker.

Wij mogen wonen en thuiskomen bij God. Thuis is een huis met een hart. Wij willen een plek zijn, waar iets merkbaar is van de liefde van Christus voor mensen.

Onze kerkdiensten vormen het hart van geloofs- en gemeenteopbouw. Hier ontmoeten we de Heer en elkaar. Onze diensten vormen weer de basis voor andere activiteiten, zoals kringwerk en pastorale zorg.

Informatie en contact

Wil je meer weten over onze wijkgemeente?
Fijn, kom gerust eens langs of neem contact met ons op:
– scriba De Acker,
– of ds. Nienke Meinster – de Ronde, tel 0657054909, email; nienkederonde@outlook.com

Bent je lid van De Ackergemeente en heb je behoefte aan pastoraal contact, dan kun je contact opnemen met jouw pastorale ouderling of – contactpersoon of bel ons: 06470522192.

Een hartelijke groet, namens de leden van De Acker gemeente.

Welkom!
Gezellig
Actief