Wijkinformatie

Wie wij zijn

De Ackergemeente is een overzichtelijke gemeente, waar jong en oud, Nederlands en van buiten Nederland, zich snel thuis voelen. 

Dankzij de inzet van jeugdwerkers, groeit het kinder-, tiener- en jeugdwerk.

Onze naam sluit aan bij een tekst uit de Bijbel ‘U bent Gods akker’. Bij ons wordt het zaad van het evangelie gestrooid, in de hoop en in de verwachting dat het het leven van jong en oud gaat veranderen.

 

Kerk in Noord: een huis met een hart!

Het noordelijkste deel van Pijnacker, de wijk Ackerswoude, de nieuwbouw aan de Emmastraat en het veilingterrein vormen samen de wijkgemeente De Acker.

Wij mogen wonen en thuiskomen bij God. Thuis is een huis met een hart. Wij willen een plek zijn, waar iets merkbaar is van de liefde van Christus voor mensen.

Onze kerkdiensten vormen het hart van geloofs- en gemeenteopbouw. Hier ontmoeten we de Heer en elkaar. Onze diensten vormen weer de basis voor andere activiteiten, zoals kringwerk en pastorale zorg.

 

Waar wij naar verlangen.

Wijkgemeente De Acker nodigt je uit voor een unieke kans!
Hoe herkenbaar ben jij als Christen en hoe kun je in het dagelijks leven merken dat je volgeling van Christus bent? Wil je leren met hoofd, hart en handen leerling van Jezus Christus te zijn?

Meld je aan, voor “een reis”  van twee jaar waarin een hernieuwde focus op onze dagelijkse omgang met God centraal staat. albert_spek@hotmail.com Voel je niet alleen, want inmiddels doen veel mensen mee.

Materiaal en toerusting worden gratis beschikbaar gesteld. Wij maken gebruik van het IZB focustraject: www.izbfocus.nl

 

Informatie en contact

Wil je meer weten over onze wijkgemeente?
Fijn, kom gerust eens langs of neem contact met ons op:

scriba De Acker, of
– met onze wijkpredikant ds. Jelke de Jong, tel 015-3611613, email; dominee@deacker.pknpijnackerdelfgauw.nl.

Bent je lid van De Ackergemeente en heb je behoefte aan pastoraal contact, dan kun je contact opnemen met jouw pastorale ouderling of – contactpersoon of bel ons: 06470522192.

Een hartelijke groet, namens de leden van De Acker gemeente.

Welkom!

Welkom!

Gezellig

Actief

Jeugdwerk

adminWijkinformatie