Vrijdagmiddagontmoeting en Ons Honk

Vrijdagmiddagontmoetingen

vrijdagmiddagontmoeting_logoTijdens “vrijdagmiddagontmoetingen” in De Acker nemen we de tijd om – naast de ontmoeting met elkaar – samen na te denken over geloofsvragen en praktische levensvragen. Ervaren we de aanwezigheid van God in ons leven? Hoe kun je vol vertrouwen in het leven staan? We zoeken een Bijbels antwoord op onze vragen.
Meestal leidt een spreker een thema in. Hoewel de bijeenkomsten voor ouderen zijn bedoeld, zijn ze vaak ook zinvol voor mensen die deze levensfase nog niet bereikt hebben.
Iedereen is dan ook welkom!

Net als in het vorige seizoen staat “christelijke levenskunst” centraal. De onderwerpen passen binnen de thema’s: ‘leven met God’, ‘leven met onszelf’ en ‘leven met anderen’.

De vrijdagmiddagontmoetingen en de invulling daarvan zullen ruim van te voren op de website en in Centraal Contact worden aangekondigd. De bijeenkomsten vinden plaats in ontmoetingscentrum De Acker en duren van 14.30-16.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om gezellig nog wat met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Contactpersoon: Klaas Krijgsheld;  krijgsheld@hetnet.nl


Ons Honk interkerkelijke ouderensoos

OnsHonkBent u al wat ouder en hebt u wat tijd over, dan is Ons Honk misschien wel iets voor u. De ouderensoos Ons Honk wordt om de week gehouden op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur in ontmoetingscentrum “De Acker”.
De middag wordt geopend met een stukje lezen uit de Bijbel en er wordt een korte overdenking gehouden. Daarna bidden en zingen we samen een mooi lied.
Het grootste deel van de tijd spelen we verschillende gezelschapsspellen en hebben we het samen erg gezellig. Ook worden er regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd.
De soosmiddag wordt afgesloten met een lied.

Hebt u vragen of hebt u problemen met vervoer, dan kunt u daarvoor terecht bij:
– Ria Droppert, telefoon 015-3692771
– of bij Heleen de Vries, telefoon 015-3692513.

adminVrijdagmiddagontmoeting en Ons Honk