VakantieBijbelWeek

Op de Prins Mauritsschool (in Delft) wordt elk jaar in de zomervakantie de VakantieBijbelWeek (VBW) georganiseerd, voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Op een speelse manier duiken we met hen drie ochtenden de bijbel in: dit jaar van dinsdag 25 t/m donderdag 27 augustus. Zou u/jij je als vrijwilliger willen inzetten voor dit mooie doel?

Wat is de VBW? 
Tijdens de VBW ontdekken kinderen op een speelse manier wat de Bijbelverhalen vandaag voor ons betekenen en wie Jezus is. Met spellen, sketches en knutsels hebben we een gevarieerd programma dat alle kinderen aanspreekt en mooi aansluit bij het thema: ‘DuikErin!’.

Wat is dit jaar anders? 
Dit jaar is de VBW aangepast, in lijn met de corona-maatregelen. Het idee is om dit jaar alle activiteiten op het schoolplein te organiseren en elke ochtend twee groepen van elk ca. 40 kinderen te ontvangen: de eerste van 9.30u tot 10.30u en de tweede van 11.30u tot 12.30u. De kinderen dienen zich van tevoren digitaal in te schrijven.

Hulp gevraagd! 
We hebben taken als: Bijbelvertelling, helpen bij buitenspellen of knutselen, catering verzorgen en nog veel meer. Komt u of kom jij 1, 2 of 3 ochtenden helpen tussen 8:45 – 12:30? Laat het weten via de enquête. Mailen mag ook naar wippoldervbw@gmail.com.
Geef je snel op! Aanmeldingen vanaf 14+ zijn van harte welkom. 

Wij kijken er naar uit om vanuit verschillende kerken gezamenlijk met de kinderen de bijbel in te duiken en ons te laten vullen vanuit de Levende Bron. 

Namens het team van DuikErin!
Lonneke de Graaff