6 juni: feestelijke lunch voor wie wel een feestje kan gebruiken

Sinds haar man is overleden, vindt mevrouw De Vries de dagen maar lang en saai. Ze zou graag een activiteit ondernemen, maar wat ga je nou doen in je eentje? Marieke zorgt dag in dag uit voor haar zoon met een beperking. Hierdoor houdt ze nog maar nauwelijks tijd voor zichzelf over. Vanaf het moment dat Maarten te horen kreeg dat hij ziek is, vragen zijn vrienden hem niet meer mee naar de stad. Het is alsof ze bang zijn dat hij het niet aankan. Patrick ziet sinds hij gescheiden is zijn oude vrienden en kennissen eigenlijk niet meer. Hij mist het contact enorm. Nina heeft bergen vrienden op Facebook en Instagram. Maar na schooltijd heeft ze niemand om mee af te spreken. Herken je jezelf of iemand uit je omgeving in één van deze verhalen? Dan ben je van harte uitgenodigd voor ons feestje. Jezus leert ons dat als je een feestje organiseert, dat je dan juist ook mensen moet uitnodigen die niet zo vaak een feestje te vieren hebben (zie Lucas 14:12-14).

Op donderdag 6 juni organiseren we van 12.00 tot 15.00 uur een feestelijke lunch ter ere van het vijftig jarig jubileum van het Kerkelijk Centrum Delfgauw. Woon je in Delfgauw of Oude Leede en kun jij wel een feestje gebruiken? Dan ben jij van harte uitgenodigd! Ken jij iemand die een feestje kan gebruiken? Nodig hem/haar uit en kom samen! Meld je aan via aanmelden@kerkdelfgauw.nl of bel/app onze gastvrouw via 06-39120139 zodat wij deze lunch goed kunnen organiseren. De maaltijd is geschikt voor vegetariërs en (halal) vleeseters.

Feestweek
De lunch is onderdeel van een feestweek waarin ook andere activiteiten worden georganiseerd. Op dinsdag 4 juni is er van 10.00 – 12.00 uur een extra bijzondere koffieochtend. Op vrijdag 7 juni is er een muziekavond, die start om 20.00 uur. Zaterdag is er vanaf 13.00 uur een open middag, met onder meer een fototentoonstelling, springkussen en kindertheater. Zondagochtend is om 10.00 uur de kerkdienst waarin we Pinksteren vieren en danken voor 50 jaar Kerkelijk Centrum.