Jubileum Praise 10 jaar Delfg’houseband

De Delfg’houseband bestaat 10 jaar. Een heel decennium ondersteunt deze band diverse zondagochtenddiensten in de kerk van Delfgauw. Daarnaast kunt u ze een keer gezien hebben tijdens een ‘Amazing Praise’ of bij een bruiloftsdienst, Kinderkerstfeest, Jeugddienst in Pijnacker of misschien tijdens een dienst in de openlucht in de Oude Leede of tijdens de Bieslanddagen.
Maar het bekendst zijn misschien de KerstnachtPraise (Eigentijdse versie van een kerstnachtdienst) en de vertolking van het paasevangelie op Goede Vrijdag.

Het maakt niet uit waar u ze van kent en misschien heeft u er nog nooit van gehoord. In beide gevallen bent u van harte uitgenodigd voor het Delfg’houseband 10-jarig Jubileum Praise op zaterdag 26 oktober 2019 om 20:00 uur in het Kerkelijk Centrum van Delfgauw. Zaal open 19:30 uur.

Tijdens deze avond stappen we met zeven mijlslaarzen door de muzikale kant van de bijbel. ?Uiteraard doen we dat op de Delfg’houseband-manier: eigentijds, tikkeltje eigenwijs, uptempo en met een twist. Ofwel Z(w)ingend door de Bijbel want Muziek schept een Band.

Iedereen is van harte uitgenodigd! De toegang is gratis, met een borrel en hapje toe.