De Acker geloofsliederen top 10

Zoals Augustinus al opmerkte, Zingen is twee keer bidden.

De Acker gemeente zingt dan ook graag. Zo worden er zangavonden georganiseerd waarbij niet alleen van harte gezongen wordt, maar waarbij ook informatie over de melodie en componist gedeeld wordt. Meer leest u hierover onder het kopje activiteiten en dan het sub-hoofdstuk overige activiteiten.

Verder willen wij graag nog iets weten. Iedereen heeft denken wij zo zijn lievelingslied. Daarin zijn wij geïnteresseerd. Wij willen namelijk een top 10 samenstellen van de favoriete Acker liederen. Deze top 10 kan gebruikt worden door de predikanten voor hun diensten op zondag of bij andere bijzondere gelegenheden.

Via het onderstaande mailadres kan uw of jouw favoriete lied opgegeven worden. Natuurlijk hoeft dat niet bij één lied te blijven. Meer liederen opgeven is geen probleem. Van de opgegeven liederen maken wij een lijst van de tien meest gekozen liederen. Deze lijst zal op deze pagina gepubliceerd worden. Maar favoriete liederen kunnen het hele jaar doorgegeven blijven worden. De lijst zal dus in beweging blijven en daarmee een echte De Acker Top 10 lijst zijn.

Met een hartelijke groet,
Albert van der Spek

Als u op deze tekst klikt wordt een mail geopend en kunt u uw favoriete lied opgeven
Wilt je hierbij het nummer, de liedbundel of de eerste regel van het lied opgeven?


HIERONDER TREFT U DE HUIDIGE TOP 10 AAN!

Ga met God en hij zal met je zijn
Vriendelijk licht van de heilige Glorie
Heer die mij ziet zoals ik ben
Mijn Jezus ik hou van U
Abba Vader U alleen
Hij kwam bij ons heel gewoon
Adonai  
Via Dolorosa
O what Love
Heer ik prijs uw grote naam
Laat ons je favoriete lied weten!