Bazar AGN

Zaterdag 4 november a.s. vindt weer de jaarlijkse bazaar / rommelmarkt plaats in De Acker en in de Graanschuur. Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u gezellig neuzen, iets lekkers eten: bijvoorbeeld oliebollen. Tussen de middag kunt u genieten van een lekker broodje. Wat het dit jaar is: hamburger, warme kip of iets anders? Dat verklappen we nog niet, maar het wordt weer smullen!

Natuurlijk is het aanbod weer groot: boeken, bloemen, planten, curiositeiten, serviezen, lekkernijen uit de bakstand en nog veel meer. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven en wanneer zij zich nog vermaken dan kunt u ondertussen genieten van een lekker kopje thee, koffie of iets anders.

’s Middags kunt u een gokje wagen met het rad van fortuin waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Over winnen gesproken: vergeet niet om loten te kopen voor de grote verloting met ook dit jaar weer mooie prijzen. De hoofdprijs is een Philips tv, de tweede prijs een Siemens stofzuiger en als derde prijs een Panasonic radio. Heeft u minder geluk, dan wint u wellicht iets wat ook goed van pas komt.

Heeft u thuis nog spullen staan die een ander nog goed kan gebruiken, dan kunt u deze donderdagmiddag 2 november of vrijdagochtend 3 november afgeven bij De Acker. Wilt u zelf nog iets lekkers bakken, dan kunt u uw creatieve baksels vrijdagochtend 3 november afgeven.

Wij zien u graag op de bazaar / rommelmarkt en neem uw buren, vrienden en familie mee om te genieten van de gezellige sfeer. De opbrengst komt ook dit jaar weer ten goede voor het onderhoud van De Acker en een goed doel.