Vrijdagmiddagontmoeting

Wil Doornenbal zal de komende ‘vrijdagmiddagontmoeting’ op 18 mei in De Acker spreken naar aanleiding van haar boek ‘Reizen door nieuw land‘. Zij schreef dit boek vanuit haar eigen ervaring en omgaan met het ouder worden. Veel ouderen beleven het laatste deel van hun levensreis als een periode waarin zij voornamelijk verliezen. Wat valt er te winnen als je ouder wordt? De bijbel schetst ouderdom als een periode die nieuwe vruchten oplevert!

Wil Doornenbal (1938) is klinisch psycholoog. Haar interesse ligt vooral bij de vraag hoe christelijk geloof en gezonde psychologische groei samengaan. Zij schreef eerder o.a. ‘Geloven zoals je bent’, ‘Leven met jezelf … en anderen’ en ‘Mens naast God’.

De vrijdagmiddagontmoetingen van dit seizoen staan net als vorig jaar in het teken van “christelijke levenskunst”. De bijeenkomsten vinden plaats in De Acker en duren van 14.30 – 16.30 uur. Daarna is er gelegenheid om gezellig nog wat met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom!