Vrijdagmiddagontmoeting

Nynke Dijkstra in De Acker over “VERTROUWEN”

Ds. Nynke Dijkstra-Algra zal de komende ‘vrijdagmiddagontmoeting’ in De Acker spreken over “vertrouwen”. Zonder vertrouwen kun je niet leven. Sommige mensen vertrouwen op hun eigen gevoel, anderen stellen hun vertrouwen in andere mensen, weer anderen vertrouwen op God. Als je ergens vertrouwen in hebt, durf je het aan. Vertrouwen bepaalt in grote mate hoe iemand zich voelt.

Nynke Dijkstra werkt als predikant in algemene dienst voor de landelijke afdeling Missionair Werk en Kerkgroei van de Protestantse Kerk in Nederland.

Deze bijeenkomst op 17 november maakt deel uit van een serie ‘vrijdagmiddagontmoetingen’ over “christelijke levenskunst”. De bijeenkomsten vinden plaats in De Acker en duren van 14.30 – 16.30 uur. Daarna is er gelegenheid om gezellig nog wat met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Een bijeenkomst voor alle leeftijden: iedereen is welkom.

‘Zelfs al zou ik weten dat de wereld morgen in stukken uiteen valt, ik zou toch mijn appelboom planten.’ – Maarten Luther