Kerkdienst en Collecten

op donderdag, 28 oktober 2021

Op deze pagina kunt u vinden hoe u de erediensten vanuit de Dorpskerk kunt volgen en voor welke doelen de collecten deze maand zijn bestemd.

Langzaam aan komen er weer meer mensen naar de Dorpskerk. Ook u bent van harte welkom. Tijdens de Eredienst is er kindernevendienst voor kinderen in de basisschoolleeftijd en kunnen de allerkleinsten naar de crèche. U kunt ook nog steeds thuis de dienst meebeleven. Dit kan met beeld & geluid via onze livestream (uitgezonden via ons Youtube kanaal) of alleen met geluid via kerkomroep.nl. De liederen die we zingen en de Bijbelgedeelten van de bewuste eredienst, krijgt u helder in beeld en/of worden duidelijk aangekondigd.

Meer informatie kunt u vinden op de pagina met de laatste mededelingen hierover.

De dienst meebeleven met beeld en geluid

Om de dienst met beeld en geluid thuis mee te beleven navigeert u kort voor de aanvangstijd van de dienst naar www.youtube.com. Daar zoekt u met de trefwoorden Dorpskerk Pijnacker naar ons kanaal. Nog eenvoudiger is het om op onderstaand YouTube logo te klikken:Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Youtube-live-streaming.png

De dienst meebeleven met alleen geluid

Wilt u de dienst liever beluisteren zonder beeld, ga dan naar kerkomroep.nl. Type in het zoekveld Vind uw kerk de woorden pijnacker dorpskerk. De rest wijst zich dan vanzelf. Om het helemaal makkelijk te maken kunt u op onderstaand Kerkomroep logo klikken; deze brengt u direct naar de juiste pagina. Hoewel op de webpagina een knop “Inloggen” wordt getoond, hoeft u niet in te loggen!Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kerkomroep_logo.jpg

Collecten

Zoals u heeft ervaren via de livestream en erediensten afgelopen tijd, werken we met 1 generieke QR-code. Als u deze scant, komt u op de pagina met de collectedoelen van die bewuste zondag. U kunt daar de collecte kiezen waarvoor u wilt doneren. Stel, u wilt doneren voor het collectedoel van zondag de 1e van de maand, dan kunt u dit doen vanaf zondag de 1e t/m zaterdag de 6e v/d maand. Op de 7e van de maand staat dan weer het nieuwe collectedoel online. Voor vragen rondom de collecte kunt u zich wenden tot een van de diakenen van onze wijkgemeente.Meer informatie over de collectedoelen kunt u vinden op de pagina collectebestemmingen (als u klikt op het woord collectebestemmingen hiernaast wordt u direct doorgeleidt naar de pagina met meer informatie omtrent de diaconale doelen).

DIACONIE

Bankrekeningnummer Diaconie: NL77 RABO 0354 4147 47.

WERK IN EIGEN GEMEENTE

Bankrekeningnummer College van Kerkrentmeesters: NL56 RABO 0354 4041 64.

HEILIG AVONDMAAL COLLECTE

Bankrekeningnummer College van Kerkrentmeesters: NL56 RABO 0354 4041 64.

 

edwardKerkdienst en Collecten