Kerkdienst en Collecten

Op deze pagina kunt u vinden hoe u de erediensten vanuit de Dorpskerk kunt volgen en voor welke doelen de collecten deze maand zijn bestemd.

Ook u bent van harte welkom. Tijdens de Eredienst is er kindernevendienst voor kinderen in de basisschoolleeftijd en kunnen de allerkleinsten naar de crèche. U kunt ook nog steeds thuis de dienst meebeleven. Dit kan met beeld & geluid via onze livestream (uitgezonden via ons Youtube kanaal) of alleen met geluid via kerkomroep.nl. De liederen die we zingen en de Bijbelgedeelten van de bewuste eredienst, krijgt u helder in beeld en/of worden duidelijk aangekondigd.

De dienst meebeleven met beeld en geluid

Om de dienst met beeld en geluid thuis mee te beleven navigeert u kort voor de aanvangstijd van de dienst naar www.youtube.com. Daar zoekt u met de trefwoorden Dorpskerk Pijnacker naar ons kanaal. Nog eenvoudiger is het om op onderstaand YouTube logo te klikken:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Youtube-live-streaming.png

De dienst meebeleven met alleen geluid

Wilt u de dienst liever beluisteren zonder beeld, ga dan naar kerkomroep.nl. Type in het zoekveld Vind uw kerk de woorden pijnacker dorpskerk. De rest wijst zich dan vanzelf. Om het helemaal makkelijk te maken kunt u op onderstaand Kerkomroep logo klikken; deze brengt u direct naar de juiste pagina. Hoewel op de webpagina een knop “Inloggen” wordt getoond, hoeft u niet in te loggen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kerkomroep_logo.jpg

Collecten

Sinds kort werken we met een nieuwe QR-code (zie hieronder). Als u deze scant, komt u op de thuispagina van de collecten van de Prot. Gem te Pijnacker en Delfgauw. Vervolgens kiest u of u de collectedoelen via de “Appostel app” of via de website wilt openen.
Als u (nog) geen Appostel app op uw telefoon heeft, kunt u “Openen op deze website” kiezen. Vervolgens selecteert u de optie “Gift/donatie” waarna u per collecte het bedrag van uw gift kunt opgeven. Tot slot kunt u via uw bank met Ideal de giften in één keer overmaken.

Meer informatie over de nieuwe QR-code en de Appostel app vindt u hier.
Meer informatie over de collectedoelen kunt u vinden op de pagina collectebestemmingen (als u klikt op het woord collectebestemmingen hiernaast wordt u direct doorgeleidt naar de pagina met meer informatie omtrent de diaconale doelen).

DIACONIE

Bankrekeningnummer Diaconie: NL77 RABO 0354 4147 47.

WERK IN EIGEN GEMEENTE

Bankrekeningnummer College van Kerkrentmeesters: NL56 RABO 0354 4041 64.

HEILIG AVONDMAAL COLLECTE

Bankrekeningnummer College van Kerkrentmeesters: NL56 RABO 0354 4041 64.