Jeugdwerk

Jeugdwerk

In onze kerk worden voor de verschillende leeftijdsgroepen activiteiten georganiseerd.

 

0 – 3 jarigen

Speelkerk

Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn van harte welkom in de zaal naast de keuken waar iedere zondag oppas is voor de jongste kerkbezoekers.

Contactpersoon: Marjolein Lalleman

4 – 12 jarigen

Kinderkerk

Voor de kinderen van de basisschool wordt iedere week kinderkerk gehouden in een van de zalen in de kerk. Er zijn twee groepen: de jongste (groep 1 t/m 4) en de oudste (groep 5 t/m 8). De kinderen gaan voor de preek naar hun eigen ruimte. Daar behandelen ze met elkaar een verhaal volgens het schema van Kind op Zondag. Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerkzaal.

Contactpersoon: Marlies Los

De Kinderkerk helpt door het jaar heen ook bij het organiseren van diverse activiteiten.

12 – 16 jarigen

Jongerenkerk

De jongeren die op de middelbare school zitten zijn welkom in de jongerenkerk. De jongerenkerk bestaat uit twee groepen: tot groep A behoren de jongeren uit de 1e, 2e en 3e klas, groep B is voor de jongeren vanaf klas 4.
De jongerenkerk wordt op zondag om 10.00 uur gehouden in de Ontmoetingskerk op de 1e Verdieping. De data en info welke groep aan de beurt is vind je in de agenda. Naast de jongeren kerk zijn er voor deze jongeren ook andere activiteiten zoals o.a. speurtocht, maaltijden, BBQ, Challenge. De jongeren zijn door app groepen met elkaar verbonden.

Meer weten: mail Hanneke Prins.

19 – 25 jarigen

Jongerengroep Ores (Ontmoeten,REageren en Socializen)

Hoi,

Wij zijn Ores! Onze groep komt ongeveer 1 keer per maand op een zondagochtend bij elkaar, meestal van 10:00-11:30 uur, bij iemand thuis. Een of twee jongeren van Ores bereiden een onderwerp voor. We maken gebruik van het boekje ‘Check it out!’, waarbij we de link maken tussen wetenschap en geloof. Maar we behandelen ook interessante stellingen, we verkennen de verhalen in de Bijbel en we proberen hier meer kennis uit te halen door middel van interactieve en creatieve werkvormen.

Wij zouden het superleuk vinden als jij je ook wilt aansluiten. Onze groep is bedoeld voor mensen tussen de 19-25 jaar. Als je geïnteresseerd bent of nog vragen hebt, stuur een mailtje naar: jongerengroep2019@hotmail.com  , dan geven we de datum en plaats van samenzijn door. We hopen je snel te zien!

Contactpersoon: Marieke Verhoef

16 – 20 jarigen

Young & Holy

Jongeren van ca. 16 – 20 jaar die lid zijn van de Dorpskerk en Ontmoetingskerk komen eens in de maand bij elkaar om te eten en een gezellige avond met elkaar te hebben. Daarnaast is er een keer per maand een avond om met elkaar de bijbel te bestuderen o.l.v. ds Treuren.

Actuele data en plaats zijn te vinden in Centraal Contact onder het kopje van de Dorpskerk.

Intergenerationeel  en  interkerkelijk

FF – Anders

Rond de vakanties en christelijke feestdagen organiseren de Pijnackerse kerken  ‘Kliederkerk programma’s ‘  gericht op gezinnen en kinderen.
Meer informatie kunnen jullie hier vinden:  FF- Anders.

 

Wil je meer weten over het Jeudwerk, neem dan contact op met onze vertegenwoordiger van het Jeugdteam: Annie Lafeber.
adminJeugdwerk