Jeugdwerk

In onze kerk worden voor de verschillende leeftijdsgroepen activiteiten georganiseerd.

0 – 3 jarigen

Speelkerk

Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn van harte welkom in de zaal naast de keuken waar iedere zondag oppas is voor de jongste kerkbezoekers.

Contactpersoon: Annie Lafeber

4 – 12 jarigen

Kinderkerk

Voor de kinderen van de basisschool wordt om de week kinderkerk gehouden in een van de zalen in de kerk. De kinderen gaan voor de preek naar hun eigen ruimte. Daar behandelen ze met elkaar een verhaal volgens het schema van Kind op Zondag. Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug in de kerkzaal.

Contactpersoon: Ria Vreugdenhil

De Kinderkerk helpt door het jaar heen ook bij het organiseren van diverse activiteiten.

12 – 16 jarigen

Jongerenkerk

De jongeren die op de middelbare school zitten zijn welkom in de jongerenkerk.
De jongerenkerk wordt op zondag om 10.00 uur gehouden in de Ontmoetingskerk op de 1e Verdieping. De data en info welke groep aan de beurt is vind je in de agenda. Naast de jongeren kerk zijn er voor deze jongeren ook andere activiteiten zoals o.a. speurtocht, maaltijden, BBQ, Challenge. De jongeren zijn door app groepen met elkaar verbonden.

Meer weten: mail Hanneke Prins.

19 – 25 jarigen

Jongerengroep Ores (Ontmoeten,REageren en Socializen)

Hoi,

Wij zijn Ores! Onze groep komt ongeveer 1 keer per maand op een zondagochtend bij elkaar, meestal van 10:00-11:30 uur, bij iemand thuis. Een of twee jongeren van Ores bereiden een onderwerp voor. We maken gebruik van het boekje ‘Check it out!’, waarbij we de link maken tussen wetenschap en geloof. Maar we behandelen ook interessante stellingen, we verkennen de verhalen in de Bijbel en we proberen hier meer kennis uit te halen door middel van interactieve en creatieve werkvormen.

Wij zouden het superleuk vinden als jij je ook wilt aansluiten. Onze groep is bedoeld voor mensen tussen de 19-25 jaar. Als je geïnteresseerd bent of nog vragen hebt, stuur een mailtje naar: jongerengroep2019@hotmail.com  , dan geven we de datum en plaats van samenzijn door. We hopen je snel te zien!

Contactpersoon: Marieke Verhoef

16 – 20 jarigen

Young & Holy

Een levendige gespreksgroep voor wie 16 jaar is en ouder, geleid door dominee Treuren en Wouter Vernhout.  De groep komt op zondagavond 19.00-20.00 uur om de drie weken bijeen in de Dorpskerk.

Op deze Bijbel- en gespreksgroep gaat het over lopende zaken. Dingen die beeldbepalend in het nieuws zijn. Dingen die ons bezighouden, uitdagen, ergeren, enz.. We doen dat aan de hand van de Bijbel. Dat voorkomt dat we maar wat in en uit praten met elkaar. Het evangelie van Jezus Christus doorbreekt het cirkeltje van onze gedachten en gewoonten. Kom meedoen als je een plek zoekt om je geloof een impuls te geven.

Contactpersoon: ds. Treuren, tel. 015-369 77 21

Intergenerationeel  en  interkerkelijk

FF – Anders

Rond de vakanties en christelijke feestdagen organiseren de Pijnackerse kerken  ‘Kliederkerk programma’s ‘  gericht op gezinnen en kinderen.
Meer informatie kunnen jullie hier vinden:  FF Anders.