Kerk naar Buiten

De Ontmoetingskerk wil met het project ‘Kerk naar Buiten’  bereiken dat de bewoners van Pijnacker elkaar op een ontspannen manier kunnen ontmoeten, zowel binnen als buiten de kerk.

Om dat te bereiken worden er regelmatig diverse gratis aantrekkelijke activiteiten georganiseerd, die voor iedereen toegankelijk zijn.


Ontmoetingsmaaltijden

Gezamenlijk eten biedt een goede en gezellige gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Omdat we in een grote kring zitten, is er ook meer gezamenlijkheid in de gesprekken en komen er vanzelf de leuke en interessante onderwerpen aan de orde. Er is letterlijk en figuurlijk meer oog en oor voor elkaar.
Ontmoeten zoals het is bedoeld!

Wil je ook aanschuiven ?
Iedere 4e woensdag van de maand, vanaf 18:30 uur in de kerk ben je welkom; maar kijk voor de zekerheid ook in de:  Agenda.
Inschrijven kan via de lijst in de hal van de kerk of door een email te sturen vai deze link: e-mailadres. 

Kosten € 5,-


Lunchconcerten

Op elke 3e zondag van de maand worden er van 12.00 tot 13.00 uur  lunchconcerten in de kerkzaal georganiseerd, zie voor de exacte data de Agenda.
De programering is divers en de uitvoerenden zijn goede solisten en bekende ensembles.

Voor diegenen die naar een kerkdienst zijn geweest of van gewoon van huis komen is er bij de inloop (vanaf 11:30 uur) koffie met een boterhammetje beschikbaar en na afloop kan nagepraat worden onder het genot van een drankje.
En daar gaat het om: samen genieten van de muziek en na afloop het gesprek met de ander aangaan.

De entree en versnaperingen zijn gratis, maar er is wel een collecte ter bestrijding van de onkosten.
Hoewel niet verplicht, is aanmelden wel gewenst en dat kan via mail naar activiteitenok@gmail.com of telefonisch 06-140 071 75.

Via de link  Lunchconcerten  is nog meer informatie beschikbaar.


Koffie ochtenden

Gewoon binnen lopen en dan gezellig onder het genot van een kopje koffie even bijpraten, dat kan op de dinsdagochtenden in de even weken van 10:30 – 12:00 uur in de Ontmoetingskerk, maar zie voor de exacte data de Agenda.

Als extraatje is er ook meerdere keren per jaar een aansluitende lunch!

Voor informatie Ellen Lalleman 06 1455 9094


Ontmoetingswandelingen

De pelgrimage  St.Odulphuspad is in het najaar van 2023 afgerond.

In 2024 gaan we beginnen aan ‘Wegen met Zegen’ een Pelgrimstocht door het Betuwse landschap. Tijdens het wandelen word je uitgenodigd om stil te staan bij wat belangrijk is in je leven, om wat je hebt meegemaakt opnieuw te wegen of betekenis te geven. Om je hoofd en hart leeg te maken en vervolgens te vullen met wat waardevol is voor jou en voor hen wie je lief zijn.

We verblijven op recreatiecentrum Heumens bos bij Nijmegen in huuraccomodaties of eigen kampeermiddel. Verblijf in een accomodatie in de omgeving is ook mogelijk.

We wandelen in 2024 van 26 tot 28 april en van 18 tot 20 oktober

Voor aanmelden en informatie avond kunt u contact opnemen met Info Wegen met Zegen.

De wandelingen die op zondagmiddag gehouden worden rond Pijnacker staan open voor iedereen die van wandelen houdt en staan in de agenda.