Jeugd

Iedere eerste zondag van de maand is er een speciale jeugddienst. Tijdens de kerkdiensten zijn er meestal parallelle vieringen voor kinderen en voor jongeren. Ook is er een crèche tijdens de kerkdiensten. Meer informatie vindt u op de sites van de wijken zelf.

In de zomervakantie is er het Kidzskamp waar veel kinderen mee meegaan.

In de schoolvakanties zijn er ook creatieve feestelijke programma’s onder de naam FF Anders. Zie ook hun website.

Zo wordt er onder andere een Kinderkerstfeest georganiseerd en zijn er activiteiten met Pasen.

Daarnaast worden er voor jongeren bijeenkomsten georganiseerd, die we catechisatie noemen waarop gesproken wordt over het christelijk geloof.

KidZSKamp

kidzskamp

Iedere zomervakantie wordt er door een enthousiaste groep vrijwilligers een kampweek georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit Pijnacker, Delfgauw en omgeving. 90 kinderen, 25 leiding, een groot kamphuis, eigen bos, grasveld én speeltuin staan garant voor een onvergetelijk leuke week.

Iedere dag begint met een dagopening waarin we zingen met de kampband en luisteren of kijken naar een Bijbelverhaal. Soms met een toneelstukje, een poppenkastvoorstelling een filmpje of een spannende vertelling: iedere dag iets anders.

kidzskamp foto

Wat ook iedere dag anders is zijn de spelletjes die we spelen, bijvoorbeeld een vossenjacht in het dorp of een renspel op de Drunense duinen. …En niet te vergeten de bonte avond, het kampvuur en de buikschuifbaan. Kortom een week boordevol leuke activiteiten! Meer weten? Kijk dan op onze website.