Medewerkers avond FF Anders

FF Anders in de herfstvakantie – thema Duik er in!

Op donderdag 22-10 van 9:30-12:00 uur (inloop vanaf 9:15) en vrijdag 23-10 van 9:30-13:00 uur (incl. lunch) gaan we met de kinderen van groep 1 t/m 6 in de Ontmoetingskerk in de Bijbelverhalen duiken om te ontdekken wat het belangrijkste in het leven is. Tijdens twee feestelijke ochtenden in de herfstvakantie gaan we zingen, spelen, verhalen over Jezus vertellen, knutselen, op vrijdag samen eten, speurtocht en spelletjes doen en nog veel meer. Het thema dit jaar is: ‘Duik er in!’.

Medewerkers voor FF Anders gezocht!

Wil je helpen met de voorbereidingen en uitvoering van de FF Anders dagen op 22 en 23 oktober? Meld je aan bij jitkabulthuis@hotmail.nl en kom naar de medewerkersavond op maandag 12 oktober om 19.30 in de Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91. Inloop, thee en koffie vanaf 19.15 uur. We gaan elkaar leren kennen, Ds. Carla Schoonenberg-Lems zal een inleiding in het Bijbelse thema verzorgen en we nemen het dagprogramma door. Om 21.30 sluiten we de avond af.

Het helpen bij FF Anders kan ook als maatschappelijke stage gedaan worden, eventueel in combinatie met wat voorbereidende taken en helpen bij het Kinderkerstfeest, Paasfeest FF Anders en andere feesten.