Handige weetjes

De kinderen worden op 21 juli tussen 16.00 uur en 16:15 uur op het kamp verwacht, kom s.v.p. niet te vroeg. Om 16:30 uur start het kamp.

U wordt op 28 juli om 9.30 uur bij het kamphuis verwacht om uw kind weer op te halen.

Op vrijdagavond hebben wij een bonte avond, waar de kinderen het programma van bepalen. Tevens is het leuk als alle kinderen verkleed komen! Het thema is nog niet bekend.

Voor de kinderen is het verboden om mobieltjes, ipods, mp3-spelers en andere elektronische voorwerpen mee te nemen.

Tijdens de kampweek hebben wij een winkel(tje) waar de kinderen snoepjes, drinken, kaarten en postzegels kunnen kopen. De leiding let op de uitgave van de jongste (en oudste) kinderen. 10 euro zakgeld is meer dan voldoende!

Iedere dag is het uitdelen van de post het hoogtepunt voor veel kinderen, daarom is het leuk als ook uw kind een kaartje krijgt! Het adres kunt u onder het knopje “kamphuis” vinden.

Geef uw kind niet de nieuwste kleding mee op kamp, het kan namelijk erg vies worden. Daarom is het beter om te veel kleding mee te geven in plaats van te weinig. Er wordt geen kleding gewassen op het kamp.

Aan het eind van de week zijn er altijd een hoop gevonden voorwerpen, waarvan niemand weet van wie het is. Pak dus de tas samen met uw kind in, zodat ook hij/zij weet wat erin zit. De kleding merken werkt ook erg goed! (vaak kan een gekleurd draadje al genoeg zijn)