Bazar in Kerk Delfgauw

Zaterdag 19 november is van 9:30 tot 16:00 uur de jaarlijkse bazar in Kerk Delfgauw, georganiseerd door Handige Handen. Het is de laatste bazar, na meer dan 25 jaar.

“Na 25 jaar met heel veel knutselplezier, met ieder jaar een bazar om al onze knutselartikelen aan de man te brengen en met de opbrengst van al deze bazaars heel veel goede doelen te hebben gesteund, hebben we besloten om te stoppen. Niet omdat we er geen zin meer in hebben, maar omdat alle dames op leeftijd raken en er geen jongere instroom meer is.”

“Wij hebben dit allemaal met heel veel plezier gedaan en kijken dankbaar terug op deze 25 jaar! Een aantal dames is er zelfs nog van het eerste uur”, zegt Tien van Wijk. “Dus mensen van Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw kom op 19 november voor de allerlaatste keer naar bazar Delfgauw en sla je slag in vele crea artikelen, boeken en overheerlijke oliebollen”, zo laat Tien weten.

Oliebollen
Als u er zeker van wil zijn dat er nog oliebollen zijn, kunt u ze ook van te voren bestellen, door te bellen of een app te sturen naar Tien van Wijk 06-2544 2458.

De opbrengst van deze bazar gaat naar het nog te bouwen Hospice Koningshove in Pijnacker en naar Kerk Delfgauw.

Telstar artikel over laatste bazar in Delfgauw