Zomerfeest – FF Anders

op maandag, 14 juni 2021

Zomerfeest FF Anders op 10 juli – ´Kom en proef hoe goed God is´

Het wordt bijna vakantie en wij mogen samen feest vieren!

Kinderen van de onderbouw en jonger met een volwassene erbij en kinderen van de bovenbouw met of zonder begeleiding zijn op 10 juli tussen 14 en 16 uur van harte welkom bij de Ontmoetingskerk om samen de zomer te vieren en vooruitkijken op de vakantie tijd.

We gaan samen zingen, spelen, een bijbel verhaal bespreken, knutselen en een buitenspel doen. Kinderen krijgen ook een aantal tips voor leuke activiteiten in de zomer en wie wil neemt een werkboek mee naar huis.

Vanwege de corona maatregelen kunnen we alleen een beperkte aantal mensen welkom heten, daarom moet iedere deelnemer zich van tevoren inschrijven via  FFAndersinfo@gmail.com,  met de leeftijden van de kinderen erbij; zo snel mogelijk maar uiterlijk donderdag avond 8 juli.

 

Medewerkers voor het Zomerfeest FF Anders gezocht

Lijkt het jullie leuk om een spel, gesprek of een knutselactiviteit te begeleiden tijdens het Zomerfeest FF Anders op 10 juli tussen 14 en 16 uur in de Ontmoetingskerk of helpen met het voorbereiden van de activiteite of rondbrengen van de uitnodigingen? Meld je aan bij Jitka Bulthuis op FFAndersinfo@gmail.com. Deze activiteiten kunnen ook als uren voor de maatschappelijke stage tellen.

Kees de JongZomerfeest – FF Anders