ZWO-berichten

Sushan Shrestha, de Nepalese studente aan de MBS, de Bijbelschool in Kuala Lumpur, helpt naast haar studie, mee in de kleine Nepalese christelijke gemeente daar.

Op dit moment is de eigenlijke pastor drie maanden afwezig, en rust de leiding geheel op Sushan. Omdat er nogal wat gevallen van corona in haar omgeving zijn, is ze bang dat ook zij het krijgt. “Maar als ik niet naar de kerk kan, kan niemand dat, want ik heb de sleutel. So I must be there! Ik moet er dus heen!”, schrijft ze. Je voelt in haar hele verhaal hoe verantwoordelijk ze zich weet. Wat een toewijding van zo’n jonge vrouw, voor zo’n klein kerkje, in zo’n grote wereldstad…. Het ontroert. Sushan vraagt dringend om ons gebed. Doen dus, alstublieft.

  • Postzegels. De ZWO spaart ze nog steeds! Ook al zijn ze minder waard dan vroeger. Voor het zendingswerk blijft de opbrengst van de verkoop ervan waardevol.
  • Gereedschap. Ook dat verzamelen we nog altijd. Bijna alles is bruikbaar. Indien nodig wordt het opgeknapt in de werkplaats van de St. Betuwe Wereldwijd in Culemborg, en via de St. Vraag en Aanbod in containers verstuurd naar Afrika. Daar maken praktijkopleidingen, kleine ondernemers, en scholen er dankbaar gebruik van.

De ZWO-commissie.
Hans den Boer