ZWO Berichten

Postzegels en (oud-)gereedschap. Nu Kerst en Nieuwjaar naderen, vragen we u om weer alle kaarten en postzegels te bewaren, en af te dragen aan de ZWO. Want echt de zending kan ze nog steeds te gelde maken! Sparen dus, a.u.b.!
Verder: allerlei gereedschap (enz., enz.) nemen we graag in ontvangst, ook al moet het gerepareerd worden. Het komt heel goed van pas bij jonge ondernemers en scholen in Afrika.

Eind oktober heeft de ZWO-commissie het Plus-project in Ghana afgesloten. Vier jaar hebben we de bestrijding van de kindslavernij in de visserij op het Voltameer financieel gesteund. De organisatie Challenging Heights heeft de laatste jaren daar veel kinderen aan een betere toekomst geholpen en ze gaat daar nog onverminderd mee door.
Dank u wel voor uw bijdragen daaraan!

Susan Shrestha, de Nepalese studente aan de MBS, de Bijbelschool in Kuala Lumpur, heeft in haar derde studiejaar goede resultaten behaald. Ze hoopt nu in januari aan haar laatste jaar aan de Malaysia Bible Seminary te beginnen, mits ze haar visum om in Maleisië te mogen blijven, op tijd krijgt. Ze bedankt ons voor alle meeleven, financieel en in gebed.

De ZWO-commissie.